„Több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”
Simon Zoltán
pizzamester
„Több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”
Simon Zoltán
pizzamester
Miért szenvedélyem a pizza-sütés?
Minden egyes pizza elkészítését egy alkotásnak tartom, és jó érzéssel töltenek el azok a visszajelzések, amelyeket a vendégektől kapok, jó érzés örömöt szerezni.
A pizzasütés mesterségét Olaszországban sajátítottam el, éveket dolgoztam Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester avatott be az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítésemet FORLI-ban a NipFood.com-nál végeztem. A budapesti Trattoria Venezia pizza-mestere és tulajdonosa voltam 20 éven keresztül.
- 2024-ben Olaszországban, Riminiben megrendezett pizza-világbajnokságon 12. helyezést értünk el csapatommal.
- Zsűriként 2023. szeptember 1-3. között megrendezésre került a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokság, az őszi Food Truck Show keretében, a Kincsem Parkban. Ugyanebben az évben a Hungexpo-n megrendezett pizzasütő versenyen szintén zsűriként vettem részt.
- A magyar csapat felkészítő trénere voltam 2022-ben, a pármai pizza világbajnokságon.
Kézműves Pizzalap-gyártó műhelyünket 6 éve működtetjük, és vendéglátó helyeket szolgálunk ki pizzalapjainkkal. Küldetésünk része, hogy vendéglátóhelyek számára is minőségi olasz pizzát biztosítsunk, hogy elégedett, visszatérő vendégeik legyenek.
KÖVETÜNK
Hogyan dolgozunk nap mint nap?
Tanulj meg nálunk igazi olasz pizzát sütni!
Ahol már találkozhattál a Pizzalapjainkkal:
TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...
Helyszín és megközelíthetőség:
PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
Gyere, és tanuld meg az igazi olasz pizza titkát!
Várlak szeretettel a Nyílt Napon!
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.
Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester
- +36 70 616 8123
- info@pizzaaccademia.hu
- facebook.com/zoli.simon.79