„Több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”

Simon Zoltán
pizzamester

„Több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”

Simon Zoltán
pizzamester

Miért szenvedélyem a pizza-sütés?

Minden egyes pizza elkészítését egy alkotásnak tartom, és jó érzéssel töltenek el azok a visszajelzések, amelyeket a vendégektől kapok, jó érzés örömöt szerezni. 
A pizzasütés mesterségét Olaszországban sajátítottam el, éveket dolgoztam Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester avatott be az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítésemet FORLI-ban a NipFood.com-nál végeztem. A budapesti Trattoria Venezia pizza-mestere és tulajdonosa voltam 20 éven keresztül.

Számos hazai és nemzetközi versenyen vettem részt és veszek részt a mai napig, versenyzőként és zsűriként egyaránt.
  • 2024-ben Olaszországban, Riminiben megrendezett pizza-világbajnokságon 12. helyezést értünk el csapatommal.
  • Zsűriként 2023. szeptember 1-3. között megrendezésre került a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokság, az őszi Food Truck Show keretében, a Kincsem Parkban. Ugyanebben az évben a Hungexpo-n megrendezett pizzasütő versenyen szintén zsűriként vettem részt.
  • A magyar csapat felkészítő trénere voltam 2022-ben, a pármai pizza világbajnokságon.

Kézműves Pizzalap-gyártó műhelyünket 6 éve működtetjük, és vendéglátó helyeket szolgálunk ki pizzalapjainkkal. Küldetésünk része, hogy vendéglátóhelyek számára is minőségi olasz pizzát biztosítsunk, hogy elégedett, visszatérő vendégeik legyenek.

0 +
Kisütött pizza
0
év tapasztalat
0 %
OLASZ HAGYOMÁNYOKAT
KÖVETÜNK

Hogyan dolgozunk nap mint nap?

Folyamatosan új ízekkel kísérletezünk
Például nemrégiben kifejlesztettük a 40%-al kevesebb a szènhidrát tartamú pizzalapot, amely cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, sportolóknak ajánlott.
Friss, olasz alapanyagokkal dolgozunk
Csakis minőségi, olasz alapanyagokkal dolgozunk, amelyeket a Balzano Food kereskedésből szerzünk be.
Nemcsak tanítjuk a pizzakészítés művészetét
Kézműves Pizzalap-gyártó műhelyünkben naponta átlagosan 250 pizzalapot sütünk ki.
Gyorsan és hatékonyan tanítunk
Tanfolyamainkon intenzíven, 1-4 nap alatt adjuk át a tudást. Tudjuk, hogy az idő drága, ezért igyekszünk gyakorlatias képzés keretében csak a lényegre koncentrálni.
Folyamatosan tanulunk más pizzamesterektől
A 2024-es Riminiben megrendezett pizza világbajnokságra a felkészítést Lázár Chéf-nek köszönhetjük. Folyamatosan tanulunk más mesterektől, hogy a legjobb tudást adjuk át számodra.

Tanulj meg nálunk igazi olasz pizzát sütni!

Odafigyelünk rád
2-6 fős, kis létszámú tanfolyamokat tartunk. Amíg máshol 20 – akár 40 fős tanfolyamok indulnak, addig nálunk garantált, hogy személyesen figyelünk rád.
Bármikor kérdezhetsz
Nemcsak a tanfolyam alatt, hanem utólag is tudsz kérdezni, amikor már pizzamesterként dolgozol, vagy saját pizzázódat nyitod meg, esetleg az otthoni pizza-parti rendezésekor merül fel kérdésed.
Kifinomult ízérzékelés
Megtanulod megérezni a különbséget az utánzat és az eredeti olasz pizza között, mivel kizárólag olasz alapanyagokkal dolgozunk.

Ahol már találkozhattál a Pizzalapjainkkal:

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

Gyere, és tanuld meg az igazi olasz pizza titkát!

Várlak szeretettel a Nyílt Napon!

Jelentkezz a Nyílt Napra!
Jelentkezz a 2024. július 22. 17:00 hétfő -i nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.

Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)