Ajándékozz élményt!

Születésnapra és évfordulóra Karácsonykor és ünnepi időszakokban Munkahelyi vagy üzleti ajándékként Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt

Születésnapra és
évfordulóra
Karácsonykor és
ünnepi időszakokban
Munkahelyi vagy
üzleti ajándékként
Fiataloknak és
idősebbeknek egyaránt

Születésnapra és évfordulóra
Karácsonykor és ünnepi időszakokban
Munkahelyi vagy üzleti ajándékként
Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt

Nem csupán egy ajándékot, hanem egy kulináris élményt adhatsz szeretteidnek.

És ha szerencséd van, miután elsajátította szeretted a pizzasütés csínját-bínját, téged hív meg elsőként egy otthoni pizza-partira!

Szerezd be online és nyomtasd ki otthon!

Ajándékutalványok:

Ajándékutalvány
A kedvezményezett 15 000 Ft értékű kedvezményt kap bármilyen szolgáltatás, például tanfolyam, workshop, illetve tanácsadás díjából.
Ajándékutalvány
A kedvezményezett 50 000 Ft értékű kedvezményt kap bármilyen szolgáltatás, például tanfolyam, workshop, illetve tanácsadás díjából.
Ajándékutalvány
A kedvezményezett 100 000 Ft értékű kedvezményt kap bármilyen szolgáltatás, például tanfolyam, workshop, illetve tanácsadás díjából.
Pizzasütő Tanfolyam Ajándékutalvány
A kedvezményezett nemcsak a hagyományos pizzakészítés fortélyait sajátíthatja el, hanem más kelt tésztából készült ételeket is!
Nápolyi Pizzasütő Workshop Ajándékutalvány
A kedvezményezett az eredeti nápolyi pizzatészta elkészítését és kisütését tanulhatja meg, sok-sok gyakorlással és kóstolókkal egybekötve.
Kovász készítő Workshop Ajándékutalvány
A kedvezményezett a kovászos kenyérsütés mellett megismerheti a különböző típusú liszteket, dagasztó technikákat.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, és válaszd ki azt az utalványt, amelyet ajándékba szeretnél adni. A visszaigazoló emailben elküldjük számodra az átutaláshoz szükséges banki adatokat, és az utalást követő 1 munkanapon belül emailben PDF formátumban elküldjük számodra a névre szóló ajándékutalványt.
Az ajándékutalványok érvényességi ideje a vásárlástól számított egy év. 
Kérlek, hogy írj nekem az info@pizzaaccademia.hu emai címre, és jelezd benne, hogy melyik tanfolyamra/workshopra szeretnél jönni. Így biztosítani tudom számodra a helyet a tanfolyamon vagy a workshopon.

Igen, az ajándékutalványok átadhatók másoknak. Amennyiben névre szóló  utalványt kaptál, akkor abban az esetben kérlek, hogy írj egy emailt az info@pizzaaccademia.hu email címre, és írd meg, hogy kinek szeretnéd továbbajándékozni az utalványt. Segítünk átírni az ajándékutalványon szereplő nevet térítésmentesen.

Az ajándékutalványok nem válthatók készpénzre. Csak a weboldalon elérhető szolgáltatások, például tanfolyamok, workshopok vagy nyitási tanácsadás vásárlására használhatók fel.
Szia! Simon Zoltán vagyok, okleveles nazionale italianapizzaioli pizza-mester. Bővebben a Rólunk oldalon olvashatsz a szakmai tapasztalataimról és sikereimről.

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Szeretnéd megajándékozni szeretted egy igazi olasz pizzasütő élménnyel?

Kérem az Ajándékutalványt!
Az ajándékutalvány tökéletes ajándék minden pizza kedvelőnek!
Az ajándékutalványokat átutalással tudod megvásárolni. A visszaigazoló emailben elküldjük számodra az átutaláshoz szükséges banki adatokat, és az utalást követő 1 munkanapon belül emailben PDF formátumban elküldjük számodra a névre szóló ajándékutalványt.
A tanfolyam részleteivel kapcsolatban felmerült kérdéseidre szívesen válaszolok. Keress bátran az alábbi elérhetőségek egyikén!
ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)