Válj Te is a Nápolyi Pizza Mesterévé!
Sajátítsd el az eredeti olasz Nápolyi Pizza titkos fortélyait, hogy otthon vagy akár egy pizzázóban is garantáltan lenyűgözd a vendégeket saját készítésű pizzáddal!
MIÉRT VÁLASZD A NÁPOLYI PIZZÁT?
A nápolyi pizza hagyományosan vékony tésztából készül, amelyet kézzel nyújtanak, és vastagabb karimával sütnek ki. A legfontosabb jellemzője az egyszerűség és a minőségi alapanyagok használata. A klasszikus nápolyi pizza alapja az olasz paradicsom, a friss mozzarella és a friss bazsalikom, a tetejét pedig extra szűz olívaolajjal locsolhatjuk meg. A forró kemencében a pizza pár perc alatt készre sül, és az alja ropogós, a széle pedig enyhén barnás lesz.
Szinte már érzed az ízek kavalkádját?
Gyere, és tanuld meg elkészíteni a méltán népszerű Nápolyi Pizzát! Workshopunkon nemcsak az elméleti alapokat és recepteket osztjuk meg veled, hanem a sok gyakorlással, technikák elsajátításával biztos tudásra tehetsz szert. A különféle módszerek közül mi a direct illetve a biga technikát mutatjuk meg Neked!
Ki osztja meg veled a nápolyi pizza titkát?
Simon Zoltán
pizza-mester
1993 óta szenvedélye a pizzasütés.
20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
Tanfolyamaink:
- Szuperintenzívek, gyakorlatorientáltak vagyunk.
- A klasszikus olasz pizzatésztából megtanulhatod elkészíteni a Nápolyi Pizzát, és megismerheted, hogy miben különbözik a hagyományos pizzához képest.
- Plusz napi egy pizzát meg is ehetsz 😉
mit is tanulhatsz konkrétan a WORKSHOPON?
Simon Zoltán
Ajándékozz élményt!
Születésnapra és évfordulóra Karácsonykor és ünnepi időszakokban Munkahelyi vagy üzleti ajándékként Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt
Workshopjainkat lehetőség van
Ajándékutalvány formájában is megvásárolni!
Nem csupán egy ajándékot, hanem egy kulináris élményt adhatsz szeretteidnek.
-
1 munkanapon belül elküldjük neked e-mailben PDF
formátumban az ajándékutalványt - Ideális last-minute ajándék
- Az utalványok 2025.03.31-ig érvényesek
- Átutalással tudsz fizetni
-
Cserélni szeretnéd az utalványodat egy másik tanfolyamra?
Mi ebben is segítünk!
- 1 munkanapon belül elküldjük neked e-mailben PDF formátumban az ajándékutalványt
- Ideális last-minute ajándék
- Az utalványok 1 évig érvényesek
- Átutalással tudsz fizetni
-
Cserélni szeretnéd az utalványodat egy másik tanfolyamra?
Mi ebben is segítünk!
Workshopunk DÍJA:
🎉 BLACK FRIDAY AKCIÓ – CSAK EGY HÉTIG! 🎉
Szenvedélyes otthoni pékeket keresel?
Most 50% kedvezménnyel veheted meg a Kovászkészítő Workshopot!
December 1-ig!
Nápolyi pizzasütő workshop
Előképzettség nem szükséges
2 napos intenzív
1 óra elmélet, 11 óra gyakorlat
Gyakorló alapanyag biztosított
Kövönsütéses technika
Klasszikus olasz Nápolyi Pizza receptek
90 000
Ft
A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:
Január 13., 14.
Február 10., 11.
Március 10., 11.
Helyszín és megközelíthetőség:
PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
MIT Tartogat számodra a nápolyi pizzasütő workshop?
Mit kapsz a nápolyi pizzasütő tanfolyam végén?
TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...
Gyere, és tanuld meg az igazi olasz Nápolyi Pizza titkát!
Várlak szeretettel a Nyílt Napon!
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a workshopról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.
Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester
- +36 70 616 8123
- info@pizzaaccademia.hu
- facebook.com/zoli.simon.79