Válj Te is a Nápolyi Pizza Mesterévé!

Sajátítsd el az eredeti olasz Nápolyi Pizza titkos fortélyait, hogy otthon vagy akár egy pizzázóban is garantáltan lenyűgözd a vendégeket saját készítésű pizzáddal!

MIÉRT VÁLASZD A NÁPOLYI PIZZÁT?

A nápolyi pizza hagyományosan vékony tésztából készül, amelyet kézzel nyújtanak, és vastagabb karimával sütnek ki. A legfontosabb jellemzője az egyszerűség és a minőségi alapanyagok használata. A klasszikus nápolyi pizza alapja az olasz paradicsom, a friss mozzarella és a friss bazsalikom, a tetejét pedig extra szűz olívaolajjal locsolhatjuk meg. A forró kemencében a pizza pár perc alatt készre sül, és az alja ropogós, a széle pedig enyhén barnás lesz.

Szinte már érzed az ízek kavalkádját?

Gyere, és tanuld meg elkészíteni a méltán népszerű Nápolyi Pizzát! Workshopunkon nemcsak az elméleti alapokat és recepteket osztjuk meg veled, hanem a sok gyakorlással, technikák elsajátításával biztos tudásra tehetsz szert. A különféle módszerek közül mi a direct illetve a biga technikát mutatjuk meg Neked!

Ki osztja meg veled a nápolyi pizza titkát?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere 
és egyik tulajdonosa volt.

Tanfolyamaink:

Havonta indítunk limitált 2 fős tanfolyamokat.

mit is tanulhatsz konkrétan a WORKSHOPON?

Sajátítsd el a Nápolyi Pizzasütés művészetét!
„Ezen a tanfolyamon több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, 
amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”
Simon Zoltán

Workshopunk DÍJA:

Nápolyi pizzasütő workshop

Előképzettség nem szükséges

2 napos intenzív

1 óra elmélet, 11 óra gyakorlat

Gyakorló alapanyag biztosított

Kövönsütéses technika

Klasszikus olasz Nápolyi Pizza receptek

120 000

Ft

Az árak netto árak, nem tartalmazzák az áfát.

A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:

2024. július 22. 17:00 hétfő
Az órák a Pizza Accademia tanműhelyben
két egymást követő nap
10:00 és 16:00
KÖZÖTT ZAJLANAK, DE LEHETŐSÉG VAN EGYÉNI IDŐPONT MEGBESZÉLÉSÉRE IS.
Következő tanfolyamok indulása:

Június 13., 14.
Július 18., 19.
Auguszt. 15., 16.

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

MIT Tartogat számodra 
a nápolyi pizzasütő workshop?

Képzeld el, hogy
Olyan gyakorlati tudásra teszel szert a Nápolyi Pizzákról, ami felér egy pizzamester szaktudásával
Te csak a lényegre koncentrálj
Csupán két nap alatt elsajátíthatod a Nápolyi Pizzakészítés fortélyait!
Minden kérdésedre választ kapsz
A tanfolyam létszáma 2 főben limitált, így biztosan fel tudod tenni az összes kérdésedet és figyelemmel kísérjük a tanulásod.
Bátran kísérletezhetsz
A gyakorlati órákon az alapanyag biztosítva van, neked nem kell semmit hoznod, vagy számolnod. fejenként 40-50 pizzát nyújtunk ki.

Mit kapsz a nápolyi pizzasütő tanfolyam végén?

Angol/magyar oklevelet egy új, jól fizető szakmához
Plusz egy egyedi, Pizza Accademia pólót és kötényt

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és tanuld meg az igazi olasz Nápolyi Pizza titkát!

Várlak szeretettel a Nyílt Napon!

Jelentkezz a Nyílt Napra!
Jelentkezz a 2024. július 22. 17:00 hétfő -i nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a workshopról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.

Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)