Válj Te is a Nápolyi Pizza Mesterévé!

Sajátítsd el az eredeti olasz Nápolyi Pizza titkos fortélyait, hogy otthon vagy akár egy pizzázóban is garantáltan lenyűgözd a vendégeket saját készítésű pizzáddal!

MIÉRT VÁLASZD A NÁPOLYI PIZZÁT?

A nápolyi pizza hagyományosan vékony tésztából készül, amelyet kézzel nyújtanak, és vastagabb karimával sütnek ki. A legfontosabb jellemzője az egyszerűség és a minőségi alapanyagok használata. A klasszikus nápolyi pizza alapja az olasz paradicsom, a friss mozzarella és a friss bazsalikom, a tetejét pedig extra szűz olívaolajjal locsolhatjuk meg. A forró kemencében a pizza pár perc alatt készre sül, és az alja ropogós, a széle pedig enyhén barnás lesz.

Szinte már érzed az ízek kavalkádját?

Gyere, és tanuld meg elkészíteni a méltán népszerű Nápolyi Pizzát! Workshopunkon nemcsak az elméleti alapokat és recepteket osztjuk meg veled, hanem a sok gyakorlással, technikák elsajátításával biztos tudásra tehetsz szert. A különféle módszerek közül mi a direct illetve a biga technikát mutatjuk meg Neked!

Ki osztja meg veled a recepteket?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

A 2025-ös Pizza Világbajnokság 1. helyezést elért magyar csapat szakmai trénere.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere 
és egyik tulajdonosa volt.

Tanfolyamaink:

Havonta indítunk limitált 2 fős tanfolyamokat.

mit is tanulhatsz konkrétan a WORKSHOPON?

Sajátítsd el a Nápolyi Pizzasütés művészetét!
„Ezen a tanfolyamon több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, 
amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”
Simon Zoltán

Ajándékozz élményt!

Születésnapra és évfordulóra Karácsonykor és ünnepi időszakokban Munkahelyi vagy üzleti ajándékként Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt

Workshopjainkat lehetőség van
Ajándékutalvány formájában is megvásárolni!

Nem csupán egy ajándékot, hanem egy kulináris élményt adhatsz szeretteidnek.

Szerezd be online és nyomtasd ki otthon!

Workshopunk DÍJA:

🎉 VALENTIN NAPI AKCIÓ! 🎉


Szenvedélyes otthoni pékeket keresel? 

Akkor hívd meg a párod a workshopra!


Most 50% kedvezménnyel veheted meg a Kovászkészítő Workshopot!

 

Február 15-ig!

Nápolyi pizzasütő workshop

Előképzettség nem szükséges

2 napos intenzív

1 óra elmélet, 11 óra gyakorlat

Gyakorló alapanyag biztosított

Kövönsütéses technika

Klasszikus olasz Nápolyi Pizza receptek

160 000 Ft helyett

120 000

Ft

Az árak netto árak, nem tartalmazzák az áfát.

A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:

2025. április 8. 17:00 kedd
Az órák a Pizza Accademia tanműhelyben
két egymást követő nap
10:00 és 16:00
KÖZÖTT ZAJLANAK, DE LEHETŐSÉG VAN EGYÉNI IDŐPONT MEGBESZÉLÉSÉRE IS.
Következő tanfolyamok indulása:

Április 14., 15.
Május 12., 13.
Június 16., 17.

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

MIT Tartogat számodra 
a nápolyi pizzasütő workshop?

Képzeld el, hogy
Olyan gyakorlati tudásra teszel szert a Nápolyi Pizzákról, ami felér egy pizzamester szaktudásával
Te csak a lényegre koncentrálj
Csupán két nap alatt elsajátíthatod a Nápolyi Pizzakészítés fortélyait!
Minden kérdésedre választ kapsz
A tanfolyam létszáma 2 főben limitált, így biztosan fel tudod tenni az összes kérdésedet és figyelemmel kísérjük a tanulásod.
Bátran kísérletezhetsz
A gyakorlati órákon az alapanyag biztosítva van, neked nem kell semmit hoznod, vagy számolnod. fejenként 40-50 pizzát nyújtunk ki.

Mit kapsz a nápolyi pizzasütő tanfolyam végén?

Angol/magyar oklevelet egy új, jól fizető szakmához
Plusz egy egyedi, Pizza Accademia pólót és kötényt

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és tanuld meg az igazi olasz Nápolyi Pizza titkát!

Várlak szeretettel a Nyílt Napon!

Jelentkezz a Nyílt Napra!
Jelentkezz a 2025. április 8. 17:00 kedd -i nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a workshopról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.

Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)