SZERETNÉD MEGTANULNI, HOGYAN KÉSZÍTS PROFIN OLASZ PIZZÁT?

Jelentkezz Pizzasütő Tanfolyamunkra,
és valósítsd meg álmaid a gasztró világban!

hogy két hétvége után akár már azonnal kezdhetsz is egy pizzériában, mert tanfolyamunkon akkora gyakorlatra teszel szert.

Pizzasütőket folyamatosan keresnek, és ha jó vagy benne, akkor rendkívül jól meg is fizetnek érte. Az Ország első pizzasütő tanfolyamának segítségével ez a lehetőség most nyitva áll előtted is.
Pizzasütőket folyamatosan keresnek, és ha jó vagy benne, akkor rendkívül jól meg is fizetnek érte. Az Ország első pizzasütő tanfolyamának segítségével ez a lehetőség most nyitva áll előtted is.
A pizzázóknak – nem ok nélkül – van és lesz jövője Magyarországon is. Ezért érdemes olyan versenyképes szakmai szintet elsajátítani, amely lehetőséget nyújt arra, hogy mind a hazai, mind pedig a külföldi – így akár az olasz – vendégek is készítményünket „igazi” pizzaként fogyasszák, vagyis az tényleg olasz legyen, minket pedig igazi pizza-sütőnek tekintsenek.
Sajátítsd el az igazi olasz pizzakészítés titkos fogás​ait egy igazi pizza-mestertől, és válj Te magad a legjobb pizzasütővé!

Ki osztja meg veled a recepteket?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere 
és egyik tulajdonosa volt.

Tanfolyamaink:

Havonta indítunk limitált 2 fős tanfolyamokat.

mit is tanulhatsz konkrétan a tanfolyamon?

Sajátítsd el 12 lépésben a pizzakészítés művészetét!
„Ezen a tanfolyamon több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, 
amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”
Simon Zoltán

Valamint ha mindezeket megtanulod, és sikeresen elvégzed a tanfolyamunkat, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked:

Klasszikus (vékonytésztás)

Pizzasütő
Tanfolyam

Előképzettség nem szükséges

4 napos intenzív

2 óra elmélet, 24 óra gyakorlat

Nyomtatott tananyag segédlet

Gyakorló alapanyag biztosított

Kövönsütéses technika

Klasszikus pizza receptek

355 000 Ft helyett: Dec. 1-ig

295 000

Ft*

Olasz ​pizzéria

Nyitási
Tanácsadás

Pizzasütő Tanfolyam elvégzéséhez kötött

2 órás konzultáció

Étlap összeállítás

Célcsoport és hozzá árkalkuláció

Gépekkel kapcsolatos tanácsadás

Konzultáció az üzleti tervről

Munkaterv készítés

30 000

Ft

Az árak netto árak, nem tartalmazzák az áfát.

A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:

2024. december 10. 17:00 kedd

Az órák a Pizza Accademia tanműhelyben

egymást követő napokon

egymás utáni két hétvégén

10:00 és 16:00
KÖZÖTT ZAJLANAK, DE LEHETŐSÉG VAN EGYÉNI IDŐPONT MEGBESZÉLÉSÉRE IS.
Következő tanfolyamok indulása:

Január 6.,7., 8., 9.
Február 3., 4., 5., 6.
Március 3., 4., 5., 6.

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

MIÉRT GYERE EL A PIZZASÜTŐ TANFOLYAMRA?

Képzeld el, hogy egy hónapba belefér minden
A tanfolyamok szuperintenzív felépítése miatt 5X gyorsabban el tudod végezni, mint egy 6 hónapos intenzív szakács képzést.
Te csak a lényegre koncentrálj

A tanfolyamok újszerű, gyakorlatorientált rendszere miatt nem kell hosszú hónapokig unalmas órákra járnod, négy nap alatt elsajátíthatsz mindent.

Sokat spórolhatsz
Ha előre befizeted a tanfolyamot, akkor a piaci árakhoz képest jóval olcsóbban jössz ki, mint más szakács képzésekkel. Ja, és nincs külön vizsgadíj, vagy más rejtett költség. 😉
Bátran kísérletezhetsz
A gyakorlati órákon az alapanyag biztosítva van, neked nem kell semmit hoznod, vagy számolnod. Fejenként 100-120 pizzát nyújtunk ki.
Azonnal munkába állhatsz
Képzeld el, hogy két hétvége után akár már azonnal kezdhetsz is egy pizzériában, mert tanfolyamunkon akkora gyakorlatra teszel szert.

Most Különleges Ajándékot adunk minden résztvevőnek!

Kenyér, Crostini és Bruschetta Készítés a Pizzasütő Tanfolyamon!
Tanfolyamunkon most extra ajándékként elsajátíthatod a kenyér, a crostini és a bruschetta készítését, és megtanulhatod a friss zöldségek, sajtok, húsok és szószok harmonikus kombinálását.

Mit kapsz a pizzasütő tanfolyam végén?

Angol/magyar oklevelet egy új, jól fizető szakmához
Plusz egy egyedi, Pizza Accademia pólót és kötényt

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és tanuld meg az igazi olasz pizza titkát!

Várlak szeretettel a Nyílt Napon!

Jelentkezz a Nyílt Napra!
Jelentkezz a 2024. december 10. 17:00 kedd -i nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a tanfolyamról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.

Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)