SZERETNÉD MEGTANULNI, HOGYAN KÉSZÍTS PROFIN OLASZ PIZZÁT?
Jelentkezz Pizzasütő Tanfolyamunkra,
és valósítsd meg álmaid a gasztró világban!
hogy két hétvége után akár már azonnal kezdhetsz is egy pizzériában, mert tanfolyamunkon akkora gyakorlatra teszel szert.
Ki osztja meg veled a recepteket?
Simon Zoltán
pizza-mester
1993 óta szenvedélye a pizzasütés.
Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.
20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
Tanfolyamaink:
- Szuperintenzívek, gyakorlatorientáltak vagyunk.
- A klasszikus olasz pizzán kívül lehetőséged van a mostanság népszerű nápolyi pizza elkészítésére is, külön 2 napos workshopon.
- Plusz napi egy pizzát meg is ehetsz 😉
mit is tanulhatsz konkrétan a tanfolyamon?
Simon Zoltán
Valamint ha mindezeket megtanulod, és sikeresen elvégzed a tanfolyamunkat, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked:
Klasszikus (vékonytésztás)
Pizzasütő
Tanfolyam
Előképzettség nem szükséges
4 napos intenzív
2 óra elmélet, 24 óra gyakorlat
Nyomtatott tananyag segédlet
Gyakorló alapanyag biztosított
Kövönsütéses technika
Klasszikus pizza receptek
295 000
Ft*
Olasz pizzéria
Nyitási
Tanácsadás
Pizzasütő Tanfolyam elvégzéséhez kötött
2 órás konzultáció
Étlap összeállítás
Célcsoport és hozzá árkalkuláció
Gépekkel kapcsolatos tanácsadás
Konzultáció az üzleti tervről
Munkaterv készítés
30 000
Ft
A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:
Az órák a Pizza Accademia tanműhelyben
egymást követő napokon
egymás utáni két hétvégén
Január 6.,7., 8., 9.
Február 3., 4., 5., 6.
Március 3., 4., 5., 6.
Helyszín és megközelíthetőség:
PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
MIÉRT GYERE EL A PIZZASÜTŐ TANFOLYAMRA?
A tanfolyamok újszerű, gyakorlatorientált rendszere miatt nem kell hosszú hónapokig unalmas órákra járnod, négy nap alatt elsajátíthatsz mindent.
Most Különleges Ajándékot adunk minden résztvevőnek!
Mit kapsz a pizzasütő tanfolyam végén?
TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...
Gyere, és tanuld meg az igazi olasz pizza titkát!
Várlak szeretettel a Nyílt Napon!
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a tanfolyamról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.
Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester
- +36 70 616 8123
- info@pizzaaccademia.hu
- facebook.com/zoli.simon.79