SZERETNÉD BŐVÍTENI AZ ÉTELLAPODAT EGY ÍZLETES OLASZ PIZZÁVAL?

Rendelj eredeti olasz recept alapján készült, 80%-ban elősütött pizzalapot, amit bármilyen sütőben 3 perc alatt készre süthetsz

80% ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOK VENDÉGLÁTÓSOKNAK

Bízd magad a minőségre!

PIZZALAP ÁRA 750 FT + 18% ÁFA
A 32cm-es lapok 00-as pizzalisztből, Maurizio Stanco olasz pizzamester által kifejlesztett pizzalisztből készülnek.
A lapokat bármilyen sütőben sütheted, 250-300 °C között, nem kell hozzá speciális kemence. Nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti.
Pizzánként 1000-1500 Ft-ot is kereshetsz.

RENDELJ SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT PIZZALAPOKAT!

Szénhidrát csökkentett pizzalapunk tèsztájában 40%-al kevesebb a szènhidrát tartalom, mint egy átlagos pizzatèsztában, emellett magas fehérjetartalommal is rendelkezik.
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, sportolóknak ajánlott vagy bárkinek, aki tudatosan szeretne figyel arra, hogy egészségesen étkezzen.

A pizzalapok elősütöttek, így csak feltétet és sütést igényelnek. Fagyasztva és felcímkèzve tároljuk és szállítjuk megegyezès szerint.
SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT
PIZZALAP ÁRA
1250 FT + 18% ÁFA

Ahol már találkozhattál a Pizzalapjainkkal:

Hogyan működik a megrendelés?

Első alkalommal kimegyünk és a helyszínen egy próbasütést csinálunk. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél rendelni, akkor egy második alkalommal összeállítunk egy étlapot és betanítjuk a kollegákat.

A lapokra a kiszállítás Budapesten
kedden és pénteken történik, a
minimum rendelés 100 db.

Ki felel a pizzalapok minőségÉért?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.

Miért próbáld ki a pizzalapokat?

1. Új vendégek: megnyerhetsz olyan vendégeket, akik társaságban pizzakedvelők
2. Nem kell szakács: nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti. Csak rárakja a feltételeket, és már mehet is a sütőbe 3 percre
3. Nem kell kemence: Bármilyen sütőben sütheted 250-300 °C között
4. Könnyen eltartható: A pizzalapokat fagyasztott állapotban szállítjuk, további tárolása a felhasználásig -18 fokon lévő fagyasztást igényel.
5. Magas profit: 1000-1500 Forintot is kereshetsz vele pizzánként

Valamint ha szeretnéd, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked.

Simon Zoltán
+36 70 616 8113

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen az igazi olasz pizzalap?

Jelentkezz ingyenes próbasütésre!
Jelentkezz az ingyenes próbasütésre, amit előre egyeztetett időpontban nálatok tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Várom szeretettel a megkereséseket: 
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)