ÚGY ÉRZED, HOGY VÉGRE ELÉRKEZETT AZ IDŐ, HOGY MEGNYISD ÁLMAID PIZZÉRIÁJÁT?

Ismerj meg mindent az igazi olasz pizzéria indításáról és sikeres működtetéséről! 
Több, mint 30 éves tapasztalatot osztok meg Veled.

MIÉRT VÁLASZD A NÁPOLYI PIZZÁT?

Növekvő kereslet:
A pizza egy olyan étel, amely széles körben népszerű, és folyamatosan növekvő keresletnek örvend világszerte. Az emberek szívesen fogyasztják otthon, a munkahelyen vagy akár étteremben.
Kreativitás és
rugalmasság:
A pizzatészták, szószok és feltétek széles skálája lehetőséget ad az egyedi receptek kialakítására, ami segíthet megkülönböztetni az üzletet a versenytársaktól.
Megbecsülés:
Egy jó pizzázót mindenki nagyra értékel! A finom és igényes ételek vonzzák a közönséget, és hosszú távon hűséges vevőkör alakulhat ki.

KITŐL SAJÁTÍTHATOD EL A PIZZÉRIA NYITÁS
CSÍNJÁT-BÍNJÁT?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere 
és egyik tulajdonosa volt.

„A tanácsadás keretében több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.
Több sikeres, hazai és pizzázó megnyitását segítettem, amelyek azóta is töretlen sikerrel működnek. Mindezt a tudást szeretném átadni neked”
Simon Zoltán

MIT ÉRDEMES VÉGIGGONDOLni, HA SAJÁT PIZZÉRIÁT SZERETNÉL NYITNI?

Amennyiben saját pizzériát szeretnél nyitni, fontos átgondolnod és megtervezned számos kulcsfontosságú tényezőt. Amennyiben sikeres és fenntartható pizzériát szeretnél üzemeltetni, nem szabad átugrani a tervezés folyamatát.

MIT TARTALMAZ A TANÁCSADÁS?

A 2 órás Tanácsadás keretében részletesen átbeszéljük, hogy milyen étlapod állíts össze, amely tartalmazza a különböző pizza fajtákat, feltéteket és szószokat, esetleg desszert pizzát, calzonét, bruschettát stb.  Az itallap összeállításához is adok javaslatokat, de tudd, hogy igazán csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy mit tegyél a menübe!
Közösen átgondoljuk, hogy milyen vevőkörre számíthatsz, és ehhez tartozó árkalkulációt készítünk. Felmérjük, hogy milyen gépekre, berendezési eszközökre lesz szükséged, hogy tudd, mekkora kiadással kell számolnod a legelején. Üzleti tervet készítünk, és emellett segítek átgondolni, hogy hogyan állítsd össze a munkatervet, illetve honnan érdemes beszerezni az alapanyagokat. Ez utóbbi kifejezetten fontos, hiszen ez fogja meghatározni pizzériád minőségét.

MI A FELTÉTELE A TANÁCSADÁSNAK?

Ahhoz, hogy a megfelelő alapokkal rendelkezz, és hatékony legyen a tanácsadás, fontos, hogy ismerd a pizzasütés alapvető lépéseit. Ezért mielőtt belevágnánk, fontos, hogy elvégezd a Pizzasütő Tanfolyam képzésünket.

Amennyiben helyszíni kiszállással és betanításal együtt szeretnéd igénybe venni a Pizzéria Nyitási Tanácsadást, abban az esetben természetesen minden szükséges információt, lépéseket, tészta receptet és sütési technikát személyesen tanítunk meg és nem szükséges előképzettség.

PIZZÉRIA NYITÁSI TANÁCSADÁS díja

NYITÁSI TANÁCSADÁS KISZÁLLÁSSAL

Pizzasütő Tanfolyam teljes anyaga

Teljes betanítás a helyszínen

3 napos oktatás (8 óra/nap)

Tésztarecept beállítás

Pizzasütés begyakorlása

Nyitási Tanácsadás teljes anyaga

Nem tartalmazza Budapesten kívül az üzemanyag és a szállás költségét

390 000

Ft

Olasz ​pizzéria

Nyitási
Tanácsadás

Pizzasütő Tanfolyam elvégzéséhez kötött

2 órás konzultáció

Étlap összeállítás

Célcsoport és hozzá árkalkuláció

Gépekkel kapcsolatos tanácsadás

Konzultáció az üzleti tervről

Munkaterv készítés

30 000

Ft

Az árak netto árak, nem tartalmazzák az áfát.

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és segítek, hogy megnyisd álmaid pizzázóját!

Várlak szeretettel a Nyitási Tanácsadáson!

Jelentkezz a Nyitási tanácsadásra!
Jelentkezz egyéni tanácsadásra, amit előre egyeztetett időpontban a Pizza Accademiában tartunk!
A tanácsadás során megismerheted, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy megnyisd álmaid pizzázóját, és hosszú távon jövedelmező üzletet építs fel. A 2 órás konzultáció keretében többek közt összeállítjuk a menüt, átgondoljuk az üzleti tervet, és minden egyéb szükséges munkafolyamatot. Felteheted kérdéseidet, és legjobb tudásom alapján igyekszek minden kérdésedet megválaszolni.

Várom szeretettel a megkereséseket:
Simon Zoltán pizzamester
ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)