ÚGY ÉRZED, HOGY VÉGRE ELÉRKEZETT AZ IDŐ, HOGY MEGNYISD ÁLMAID PIZZÉRIÁJÁT?
Ismerj meg mindent az igazi olasz pizzéria indításáról és sikeres működtetéséről! Több, mint 30 éves tapasztalatot osztok meg Veled.
MIÉRT VÁLASZD A NÁPOLYI PIZZÁT?


rugalmasság:

Ki osztja meg veled a recepteket?


Simon Zoltán
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.
A 2025-ös Pizza Világbajnokság 1. helyezést elért magyar csapat szakmai trénere.
Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.
20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
MIT ÉRDEMES VÉGIGGONDOLni, HA SAJÁT PIZZÉRIÁT SZERETNÉL NYITNI?















MIT TARTALMAZ A TANÁCSADÁS?
MI A FELTÉTELE A TANÁCSADÁSNAK?
Ahhoz, hogy a megfelelő alapokkal rendelkezz, és hatékony legyen a tanácsadás, fontos, hogy ismerd a pizzasütés alapvető lépéseit. Ezért mielőtt belevágnánk, fontos, hogy elvégezd a Pizzasütő Tanfolyam képzésünket.

PIZZÉRIA NYITÁSI TANÁCSADÁS díja

NYITÁSI TANÁCSADÁS KISZÁLLÁSSAL
Pizzasütő Tanfolyam teljes anyaga
Teljes betanítás a helyszínen
3 napos oktatás (8 óra/nap)
Tésztarecept beállítás
Pizzasütés begyakorlása
Nyitási Tanácsadás teljes anyaga
Nem tartalmazza Budapesten kívül az üzemanyag és a szállás költségét
390 000
Ft

Olasz pizzéria
Nyitási
Tanácsadás
Pizzasütő Tanfolyam elvégzéséhez kötött
2 órás konzultáció
Étlap összeállítás
Célcsoport és hozzá árkalkuláció
Gépekkel kapcsolatos tanácsadás
Konzultáció az üzleti tervről
Munkaterv készítés
30 000
Ft

Helyszín és megközelíthetőség:
PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és segítek, hogy megnyisd álmaid pizzázóját!
Várlak szeretettel a Nyitási Tanácsadáson!

Várom szeretettel a megkereséseket:
Simon Zoltán pizzamester
- +36 70 616 8123
- info@pizzaaccademia.hu
- facebook.com/zoli.simon.79
