HOGYAN KÉSZÜL AZ IGAZI OLASZ KOVÁSZ?

Sajátítsd el a légkönnyű olasz tészta alapjait, amivel nemcsak kovászos kenyeret, hanem pizzát és hamburgert is készíthetsz!

MIÉRT ÉRI MEG KOVÁSSZAL SÜTNI?

Ha a kenyér az életed része, akkor a kovász a titkos fegyvered lehet a tökéletes ízek elérésében. Miért elégednél meg az átlagos pékségi kenyerekkel, amikor otthon, a saját konyhádban könnyedén elkészítheted a legfinomabb és legtáplálóbb kenyeret?

A kovász frissességet és különleges ízvilágot kölcsönöz a kenyérnek, amit nem lehet összehasonlítani a hagyományos élesztővel készült kenyerekkel. Manapság a legtöbb pékség nagyon gyorsan, csupán pár óra alatt készíti el a kenyereket, péksüteményeket, mivel mesterséges kelesztő anyagokat használnak. Az élő kovász ezzel szemben segít kifejleszteni a tészta karakteres aromáját és légies állagát, és ezáltal jóval ízletesebb kenyeret, pizzát vagy hamburgert készíthetünk.

Ráadásul még egészségesebb, könnyebben emészthető tésztát fogunk fogyasztani a hosszabb erjesztési folyamatnak köszönhetően. Mindemellett a a kovásszal készült ételek 2-3 nappal tovább frissek maradnak, mint azok, amelyek élesztő segítségével készültek.
Sajátítsd el az olasz kovász titkos receptjét és válj Te magad az ízek mesterévé!

Ki osztja meg veled a kovászkészítés titkát?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere 
és egyik tulajdonosa volt.

Tanfolyamaink:

Havonta indítunk limitált 2 fős tanfolyamokat.

mit is tanulhatsz konkrétan a WORKSHOPON?

Sajátítsd el a kovászkészítés művészetét!
„Ezen a tanfolyamon több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, 
amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.”
Simon Zoltán

Workshopunk DÍJA:

kovász
készítő workshop

Előképzettség nem szükséges

2 napos intenzív

1 óra elmélet, 11 óra gyakorlat

Gyakorló alapanyag biztosított

Kövönsütéses technika

Klasszikus kovászos kenyér, hamburgerpogácsa és pizza receptek

180 000 Ft helyett

140 000

Ft

Az árak netto árak, nem tartalmazzák az áfát.

A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:

2024. június 20. 17:00 csütörtök
Az órák a Pizza Accademia tanműhelyben
két egymást követő nap
10:00 és 16:00
KÖZÖTT ZAJLANAK, DE LEHETŐSÉG VAN EGYÉNI IDŐPONT MEGBESZÉLÉSÉRE IS.
Következő tanfolyamok indulása:

Június 22., 23
Július 15., 16

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és tanuld meg az igazi olasz kovász titkát!

Várlak szeretettel a Nyílt Napon!

Jelentkezz a Nyílt Napra!

Jelentkezz a 2024. június 20. 17:00 csütörtök -i nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a workshopról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni a kovász készítés művészetét, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.

Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)