HOGYAN KÉSZÜL AZ IGAZI OLASZ KOVÁSZ?
Sajátítsd el a légkönnyű olasz tészta alapjait, amivel nemcsak kovászos kenyeret, hanem pizzát és hamburgert is készíthetsz!
MIÉRT ÉRI MEG KOVÁSSZAL SÜTNI?
Ha a kenyér az életed része, akkor a kovász a titkos fegyvered lehet a tökéletes ízek elérésében. Miért elégednél meg az átlagos pékségi kenyerekkel, amikor otthon, a saját konyhádban könnyedén elkészítheted a legfinomabb és legtáplálóbb kenyeret?
A kovász frissességet és különleges ízvilágot kölcsönöz a kenyérnek, amit nem lehet összehasonlítani a hagyományos élesztővel készült kenyerekkel. Manapság a legtöbb pékség nagyon gyorsan, csupán pár óra alatt készíti el a kenyereket, péksüteményeket, mivel mesterséges kelesztő anyagokat használnak. Az élő kovász ezzel szemben segít kifejleszteni a tészta karakteres aromáját és légies állagát, és ezáltal jóval ízletesebb kenyeret, pizzát vagy hamburgert készíthetünk.

Ki osztja meg veled a recepteket?


Simon Zoltán
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.
A 2025-ös Pizza Világbajnokság 1. helyezést elért magyar csapat szakmai trénere.
Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.
20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
Tanfolyamaink:

- Szuperintenzívek, gyakorlatorientáltak vagyunk.
- A klasszikus olasz pizzatészta készítése mellett elsajátíthatod a kovászos kenyér és kovászos hamburgerpogácsa titkát is.
- Plusz napi egy pizzát meg is ehetsz 😉
mit is tanulhatsz konkrétan a WORKSHOPON?
Simon Zoltán

















Ajándékozz élményt!
Valentin Napra Születésnapra és évfordulóra Karácsonykor és ünnepi időszakokban Munkahelyi vagy üzleti ajándékként Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt
Workshopjainkat lehetőség van
Ajándékutalvány formájában is megvásárolni!
Nem csupán egy ajándékot, hanem egy kulináris élményt adhatsz szeretteidnek.
-
1 munkanapon belül elküldjük neked e-mailben PDF
formátumban az ajándékutalványt - Ideális last-minute ajándék
- Az utalványok 1 évig érvényesek
- Átutalással tudsz fizetni
-
Cserélni szeretnéd az utalványodat egy másik tanfolyamra?
Mi ebben is segítünk!
- 1 munkanapon belül elküldjük neked e-mailben PDF formátumban az ajándékutalványt
- Ideális last-minute ajándék
- Az utalványok 1 évig érvényesek
- Átutalással tudsz fizetni
-
Cserélni szeretnéd az utalványodat egy másik tanfolyamra?
Mi ebben is segítünk!

Workshopunk DÍJA:
🎉 AKCIÓ ÉV VÉGÉIG! 🎉
Szenvedélyes otthoni pékeket keresel?
Most 50% kedvezménnyel veheted meg a Kovászkészítő Workshopot!
December 31-ig!
🎉 VALENTIN NAPI AKCIÓ! 🎉
Szenvedélyes otthoni pékeket keresel?
Akkor hívd meg a párod a workshopra!
Most 50% kedvezménnyel veheted meg a Kovászkészítő Workshopot!
Február 15-ig!

kovász
készítő workshop
Előképzettség nem szükséges
2 napos intenzív
1 óra elmélet, 11 óra gyakorlat
Gyakorló alapanyag biztosított
Kövönsütéses technika
Klasszikus kovászos kenyér, hamburgerpogácsa és pizza receptek
90 000
Ft
A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:
Április 16., 17.
Május 14., 15.
Június 18., 19.


Helyszín és megközelíthetőség:
PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
TANÍTVÁNYAIM MONDTÁK...

Gyere, és tanuld meg az igazi olasz kovász titkát!
Várlak szeretettel a Nyílt Napon!

Jelentkezz a 2025. február 18. 17:00 kedd -i nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk!
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a workshopról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni a kovász készítés művészetét, lehetőséged van a helyszíni beiratkozásra.
Várlak szeretettel benneteket:
Simon Zoltán pizzamester
- +36 70 616 8123
- info@pizzaaccademia.hu
- facebook.com/zoli.simon.79
