SZERETNÉD BŐVÍTENI AZ ÉTELLAPODAT EGY ÍZLETES OLASZ NÁPOLYI PIZZÁVAL?

Rendelj eredeti olasz recept alapján készült, 80%-ban elősütött nápolyi pizzalapot, amit bármilyen sütőben 3 perc alatt készre süthetsz

80% ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOK VENDÉGLÁTÓSOKNAK

PIZZALAP ÁRA
1250 FT + 18% ÁFA

Bízd magad a minőségre!

A 32cm-es lapok 00-as pizzalisztből, Maurizio Stanco olasz pizzamester által kifejlesztett pizzalisztből készülnek.
A lapokat bármilyen sütőben sütheted, 250-300 °C között, nem kell hozzá speciális kemence. Nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti.
Pizzánként 1000-1500 Ft-ot is kereshetsz.

Világbajnok pizza a kínálatodban!

A pizza, ami legyőzte Olaszországot, most a te vásárlóidat is meghódíthatja!

Képzeld el, hogy vásárlóid a 2025-ös Rimini Pizza Világbajnokság győztes pizzáját kóstolhatják – közvetlenül a te üzletedben!
A bajnokságon aranyérmes magyar csapat felkészítő trénere, Simon Zoltán receptje szerint készült pizzalapokkal most te is elkápráztathatod vendégeidet.

Rendelj prémium minőségű, könnyen elkészíthető, friss pizzalapokat.

VILÁGBAJNOK NÁPOLYI PIZZALAP ÁRA:
1250 FT + 18% ÁFA

Kisütött pizza
0 +
év tapasztalat
0
OLASZ HAGYOMÁNYOKAT
KÖVETÜNK
0 %

Miért válasz a Nápolyi pizzalapot?

  • Egyre növekvő népszerűség: a vendégek értékelik és keresik a minőségi, autentikus olasz pizza specialitásokat.
  • Különleges ízélmény: a nápolyi pizza hagyományosan vékony tésztából készül, amelyet kézzel nyújtanak, és vastagabb karimával sütnek ki.
  • Konzisztens minőség: professzionálisan előkészített pizzalapok biztosítják az állandó minőséget minden egyes alkalommal.
  • Praktikus kiszerelésben érkeznek: Gázosított, vákumcsomagolt termékek 10, 30 és 50 darabos kiszerelésben elérhetők.
  • Szállítás és fizetés: Előreutalást követően, (proforma számla alapján) GLS futárral ingyenesen szállítjuk ki Magyarország egész területén.

Készítsd el gyorsan és könnyedén!

Autentikus nápolyi pizzalap

Hagyományos receptúra szerint készülnek, emellett 48 órán keresztül kelesztjük a pizzatésztát.

Használj prémium alapanyagokat!

Kendd meg a pizzalapot eredeti olasz paradicsom szósszal és szórd meg mozzarella sajttal!

Alakítsd ízlésed szerint

Állítsd össze az éttermedhez illő feltétekkel, és alkosd meg vásárlóid kedvenc pizzáját! 

Süsd pillanatok alatt ropogósra!

Hagyományos sütőben légkeverés nélkül, 250-300 °C-on süsd ropogósra 3-5 perc alatt.
Emeld kínálatodat világbajnok szintre, és kényeztesd vásárlóidat igazi olasz pizzaélménnyel!

RENDELJ SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT PIZZALAPOKAT!

Szénhidrát csökkentett pizzalapunk tèsztájában 40%-al kevesebb a szènhidrát tartalom, mint egy átlagos pizzatèsztában, emellett magas fehérjetartalommal is rendelkezik.
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, sportolóknak ajánlott vagy bárkinek, aki tudatosan szeretne figyel arra, hogy egészségesen étkezzen.

A pizzalapok elősütöttek, így csak feltétet és sütést igényelnek. Fagyasztva és felcímkèzve tároljuk és szállítjuk megegyezès szerint.
SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT
PIZZALAP ÁRA
1250 FT + 18% ÁFA

Ahol már találkozhattál a Pizzalapjainkkal:

Hogyan működik a megrendelés?

Első alkalommal kimegyünk és a helyszínen egy próbasütést csinálunk. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél rendelni, akkor egy második alkalommal összeállítunk egy étlapot és betanítjuk a kollegákat.
A gázosított, vákumcsomagolt termékek
10, 30 és 50
darabos kiszerelésben rendelhetők.
Előreutalást követően, (proforma számla alapján)
GLS futárral ingyenesen szállítjuk ki Magyarország egész területén.

Ki osztja meg veled a recepteket?

Simon Zoltán

okleveles nazionale italianapazzaioli
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.

A 2025-ös Pizza Világbajnokság 1. helyezést elért magyar csapat szakmai trénere.

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere 
és egyik tulajdonosa volt.

Miért próbáld ki a nápolyi pizzalapokat?

1. Új vendégek: megnyerhetsz olyan vendégeket, akik társaságban pizzakedvelők
2. Nem kell szakács: nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti. Csak rárakja a feltételeket, és már mehet is a sütőbe 3 percre

3. Nem kell kemence: Bármilyen sütőben sütheted 250-300 °C között

4. Könnyen eltartható: A pizzalapokat fagyasztott állapotban szállítjuk, további tárolása a felhasználásig -18 fokon lévő fagyasztást igényel.
5. Magas profit: 1000-1500 Forintot is kereshetsz vele pizzánként

Valamint ha szeretnéd, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked.

Simon Zoltán
+36 70 616 8113

Helyszín és megközelíthetőség:

PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.

Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen az igazi olasz pizzalap?

Jelentkezz ingyenes próbasütésre!
Jelentkezz az ingyenes próbasütésre, amit előre egyeztetett időpontban nálatok tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Várom szeretettel a megkereséseket: 
Simon Zoltán pizzamester

ELÉRHETŐSÉGEM:
További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre.

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)