SZERETNÉD BŐVÍTENI AZ ÉTELLAPODAT EGY ÍZLETES OLASZ NÁPOLYI PIZZÁVAL?
Rendelj eredeti olasz recept alapján készült, 80%-ban elősütött nápolyi pizzalapot, amit bármilyen sütőben 3 perc alatt készre süthetsz
80% ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOK VENDÉGLÁTÓSOKNAK

PIZZALAP ÁRA
1250 FT + 18% ÁFA
Bízd magad a minőségre!
Világbajnok pizza a kínálatodban!
Képzeld el, hogy vásárlóid a 2025-ös Rimini Pizza Világbajnokság győztes pizzáját kóstolhatják – közvetlenül a te üzletedben!
A bajnokságon aranyérmes magyar csapat felkészítő trénere, Simon Zoltán receptje szerint készült pizzalapokkal most te is elkápráztathatod vendégeidet.
VILÁGBAJNOK NÁPOLYI PIZZALAP ÁRA:
1250 FT + 18% ÁFA
KÖVETÜNK
Miért válasz a Nápolyi pizzalapot?
- Egyre növekvő népszerűség: a vendégek értékelik és keresik a minőségi, autentikus olasz pizza specialitásokat.
- Különleges ízélmény: a nápolyi pizza hagyományosan vékony tésztából készül, amelyet kézzel nyújtanak, és vastagabb karimával sütnek ki.
- Konzisztens minőség: professzionálisan előkészített pizzalapok biztosítják az állandó minőséget minden egyes alkalommal.
- Praktikus kiszerelésben érkeznek: Gázosított, vákumcsomagolt termékek 10, 30 és 50 darabos kiszerelésben elérhetők.
- Szállítás és fizetés: Előreutalást követően, (proforma számla alapján) GLS futárral ingyenesen szállítjuk ki Magyarország egész területén.
Készítsd el gyorsan és könnyedén!

Autentikus nápolyi pizzalap

Használj prémium alapanyagokat!

Alakítsd ízlésed szerint

Süsd pillanatok alatt ropogósra!
RENDELJ SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT PIZZALAPOKAT!
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, sportolóknak ajánlott vagy bárkinek, aki tudatosan szeretne figyel arra, hogy egészségesen étkezzen.
A pizzalapok elősütöttek, így csak feltétet és sütést igényelnek. Fagyasztva és felcímkèzve tároljuk és szállítjuk megegyezès szerint.
PIZZALAP ÁRA
1250 FT + 18% ÁFA

Ahol már találkozhattál a Pizzalapjainkkal:



Hogyan működik a megrendelés?
10, 30 és 50 darabos kiszerelésben rendelhetők.
GLS futárral ingyenesen szállítjuk ki Magyarország egész területén.
Ki osztja meg veled a recepteket?


Simon Zoltán
pizza-mester

1993 óta szenvedélye a pizzasütés.
A 2025-ös Pizza Világbajnokság 1. helyezést elért magyar csapat szakmai trénere.
Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.
20 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
Miért próbáld ki a nápolyi pizzalapokat?


3. Nem kell kemence: Bármilyen sütőben sütheted 250-300 °C között



Valamint ha szeretnéd, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked.

Helyszín és megközelíthetőség:
PIZZA ACCADEMIA TANMŰHELY
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség a tanműhely előtt. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Várom szeretettel a megkereséseket: Simon Zoltán pizzamester
- +36 70 616 8123
- info@pizzaaccademia.hu
- facebook.com/zoli.simon.79
