
SZERETNÉd bővíteni az étellapodat egy ízletes olasz pizzával?
RENDELJ EREDETI OLASZ RECEPT ALAPJÁN KÉSZÜLT, 80%-BAN ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOT, AMIT BÁRMILYEN SÜTŐBEN 3 PERC ALATT KÉSZRE SÜTHETSZ
RENDELJ EREDETI OLASZ RECEPT ALAPJÁN KÉSZÜLT, 80%-BAN ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOT, AMIT BÁRMILYEN SÜTŐBEN 3 PERC ALATT KÉSZRE SÜTHETSZ
RENDELJ EREDETI OLASZ RECEPT ALAPJÁN KÉSZÜLT, 80%-BAN ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOT, AMIT BÁRMILYEN SÜTŐBEN 3 PERC ALATT KÉSZRE SÜTHETSZ
A 32cm-es lapok 00-as pizzalisztből, Maurizio Stanco olasz pizzamester által kifejlesztett pizzalisztből készülnek.
A lapokat bármilyen sütőben sütheted, 250-300 °C között, nem kell hozzá speciális kemence. Nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti.
Pizzánként 1000-1500 Ft-ot is kereshetsz.
Első alkalommal kimegyünk és a helyszínen egy próbasütést csinálunk. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél rendelni, akkor egy második alkalommal
összeállítunk egy étlapot és betanítjuk a kollegákat.
A lapokra a kiszállítás Budapesten kedden és pénteken történik, a minimum rendelés 100 db.
Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.
15 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
Próbáld ki a minőségi Pizzalapokat!
1. Új vendégek: megnyerhetsz olyan vendégeket, akik társaságban pizzakedvelők
2. Nem kell szakács: nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti. Csak rárakja a feltételeket, és már mehet is a sütőbe 3 percre
3. Nem kell kemence: Bármilyen sütőben sütheted 250-300 °C között
4. Könnyen eltartható: A pizzalapokat fagyasztott állapotban szállítjuk, további tárolása a felhasználásig -18 fokon lévő fagyasztást igényel.
5. Magas profit: 1000-1500 Forintot is kereshetsz vele pizzánként
Valamint ha szeretnéd, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked.
Ha szeretnéd kipróbálni, akkor kérj visszahívást, és egyeztetünk egy próbasütési alkalmat.
Simon Zoltán
+36 70 616 8123
Pizza Accademia műhely
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Vörösmaty utca 2. felől
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Várom szeretettel a megkereséseket: Simon Zoltán pizzamester
További információkkal szívesen állok rendelkezésedre
Simon Zoltán pizzamester:
+36 70 616 8123
Vagy keress Facebookon: facebook.com/zoli.simon.79
2023 © PIZZA ACCADEMIA | B/2020/004496 számon nyilvántartott felnőttképző
Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában!
Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!
Hamarosan találkozunk! :-)
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.