SZERETNÉd bővíteni az étellapodat egy ízletes olasz pizzával?

RENDELJ EREDETI OLASZ RECEPT ALAPJÁN KÉSZÜLT, 80%-BAN ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOT, AMIT BÁRMILYEN SÜTŐBEN 3 PERC ALATT KÉSZRE SÜTHETSZ

SZERETNÉd bővíteni az étellapodat egy ízletes olasz pizzával?

RENDELJ EREDETI OLASZ RECEPT ALAPJÁN KÉSZÜLT, 80%-BAN ELŐSÜTÖTT PIZZALAPOT, AMIT BÁRMILYEN SÜTŐBEN 3 PERC ALATT KÉSZRE SÜTHETSZ

80% ELŐSÜTÖTT PIZZA LAPOK VENDÉGLÁTÓSOKNAK

Bízd magad a minőségre!

Pizzalap ára
820 Ft + 18% ÁFA

A 32cm-es lapok 00-as pizzalisztből, Maurizio Stanco olasz pizzamester által kifejlesztett pizzalisztből készülnek.

A lapokat bármilyen sütőben sütheted, 250-300 °C között, nem kell hozzá speciális kemence. Nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti. 

Pizzánként 1000-1500 Ft-ot is kereshetsz.

Ahol már találkozhattál a Pizzalapjainkkal:

pizza accademia

Az ország első pizzasütő iskolája

Hogyan működik a megrendelés?

Első alkalommal kimegyünk és a helyszínen egy próbasütést csinálunk. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél rendelni, akkor egy második alkalommal
összeállítunk egy étlapot és betanítjuk a kollegákat. 

A lapokra a kiszállítás Budapesten kedden és pénteken történik, a minimum rendelés 100 db.

Hogyan készíted el 3 perc alatt a saját pizzádat?

Ki felel a pizzalapok minőségért?

Simon Zoltán

Okleveles Nazionale Italianapizzaioli Pizza-mester

Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.

15 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.

Próbáld ki a minőségi Pizzalapokat!

Miért éri meg Neked?

1. Új vendégek: megnyerhetsz olyan vendégeket, akik társaságban pizzakedvelők

2. Nem kell szakács: nincs szükség plusz személyzetre, hiszen bárki könnyen elkészítheti. Csak rárakja a feltételeket, és már mehet is a sütőbe 3 percre

3. Nem kell kemence: Bármilyen sütőben sütheted 250-300 °C között

4. Könnyen eltartható: A pizzalapokat fagyasztott állapotban szállítjuk, további tárolása a felhasználásig -18 fokon lévő fagyasztást igényel.

5. Magas profit: 1000-1500 Forintot is kereshetsz vele pizzánként

Valamint ha szeretnéd, akkor saját pizzázó nyitásában is szívesen segítünk Neked.

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor kérj visszahívást, és egyeztetünk egy próbasütési alkalmat.

Simon Zoltán
+36 70 616 8123

Ahol készítjük a Pizzalapokat

Pizza Accademia műhely
Budapest X. ker. Kazah u. 8.

Bejárat a Vörösmaty utca 2. felől

+36 70 616 8123

Vagy írj nekem facebook-on: www.facebook.com/zoli.simon.79
Jelentkezz a ingyenes próbasütésre, amit előre egyeztett időpontban nálatok tartunk!

A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a pizzalapokról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.

Várom szeretettel a megkereséseket: Simon Zoltán pizzamester

Jelentkezz ingyenes próbasütésre!

További információkkal szívesen állok ren​delkezésedre
Simon Zoltán pizzamester:

+36 70 616 8123

Vagy keress Facebookon: facebook.com/zoli.simon.79

2023 © PIZZA ACCADEMIA  |  B/2020/004496 számon nyilvántartott felnőttképző

Sikeres jelentkezés!

Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában! 

Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!

Hamarosan találkozunk! :-)