
Milyen az igazi olasz pizza? Tanuld meg sütni, vagy akár nyiss saját pizzázót.
Jelentkezz az ország első pizzasütő akadémiájába és valósítsd meg álmaid a gasztró világban!
Jelentkezz az ország első pizzasütő akadémiájába és valósítsd meg álmaid a gasztró világban!
Pizzasütőket folyamatosan keresnek, és ha jó vagy benne, akkor rendkívül jól meg is fizetnek érte. Az Ország első pizzasütő tanfolyamának segítségével ez a lehetőség most nyitva áll előtted is.
A pizzázóknak – nem ok nélkül – van és lesz jövője Magyarországon is. Ezért érdemes olyan versenyképes szakmai szintet elsajátítani, amely lehetőséget nyújt arra, hogy mind a hazai, mind pedig a külföldi – így akár az olasz – vendégek is készítményünket „igazi” pizzaként fogyasszák, vagyis az tényleg olasz legyen, minket pedig igazi pizza-sütőnek tekintsenek.
1995 óta szenvedélye a pizzasütés.
Éveket dolgozott Olaszországban, Jesoloban a tengerparton, ahol Lorenzo Giordano pizzamester beavatta őt az igazi olasz pizzakészítés mesterfogásaiba. Pizzasütő szakoktató képesítését FORLI-ban a NipFood.com-nál végezte.
15 évig pedig a Trattoria Venezia pizza-mestere és egyik tulajdonosa volt.
„Ezen a tanfolyamon több éves olaszországi és itthoni tapasztalataimat, a szakmai fogásokat és az igazi, olasz pizza rejtélyeit szeretném megismertetni Veled; olyanokat, amelyek a szakácskönyvekben nem szerepelnek.
A pizza készítés egy szolgálat amikor embereknek ételt készítünk. Ebben kiélheted kreativitásodat, alkothatsz, átélheted hogy gyakran dicsérik a munkádat, gratulálnak és végül jó fizetéssel jutalmaznak.”
– Simon Zoltán
Havonta indítunk limitált 3 fős tanfolyamokat.
Szuperintenzívek, gyakorlatorientáltak vagyunk.
A klasszikus olasz pizzán kívül lehetőséged van a mostanság népszerű nápolyi pizza elkészítésére is, külön 2 napos workshoppon.
Plusz napi egy pizzát meg is ehetsz 😉
1. Egy kis történelem: hogyan alakult ki a pizza kultúra, honnan ered, miért a világon legtöbbet eladott étel?
2. Pizza típusok: kövönsütött, tálcás sütés, sima és a töltött focaccia, hideg illetve meleg olasz szendvics készítése pizzatésztából, kézműves olasz kenyér és bruschetta elkészítése, calzonét és a desszert pizzát.
3. Tésztakészítés: kelesztési technikák, élesztő használata a hőmérséklet figyelembevételével.
4. A gombócozás technikája hatékonyan.
5. Nyujtási technikák a fenti típusokra.
6. A paradicsomszósz: feltétek elkészítése, feltétezés, adagok beállítása.
7. A sütés, a kemence kezelése: hőmérséklet kezelése a tészta és a samot között.
8. Ízharmóniák előadás.
9. Gépek használata: dagasztógép, sajtdaráló, szeletelő, kemence, stb.
10. Alapanyagok helyes tárolása.
11. Munkanap terv: hogyan tervezzünk meg egy napot, hogy könnyedén dolgozzunk.
12. Higiénia, munkahelyi elvárások.
Előképzettség nem szükséges
4 napos intenziv
2 óra elmélet, 24 óra gyakorlat
Nyomtatott tananyag segédlet
Gyakorló alapanyag biztosított
Tálcán sütéses technika
Kövönsütéses technika
Klasszikus pizza receptek
325 000 Ft
helyett:
Ft*
*vagy 2 × 135 000 Ft két részletben fizetve.
Tanfolyam elvégzéshez kötött
4 órás konzultáció
Étlap összeállítás
Célcsoport és hozzá árkalkuláció
Gépekkel kapcsolatos tanácsadás
Konzultáció az üzleti tervről
Munkaterv készítés
Alapanyag beszerzési tanácsok
Ft
Az árak netto árak, nem tartalmazzák az áfát.
A KÖVETKEZŐ NYÍLT NAP IDŐPONTJA:
2024. április 25.
17:00 csütörtök
Pizza Accademia
tanműhelyében
szombat és vasárnap
egymás utáni két hétvégén
10:00 és 16:00
KÖZÖTT ZAJLANAK, DE LEHETŐSÉG VAN EGYÉNI IDŐPONT MEGBESZÉLÉSÉRE IS.
következő TANFOLYAMok ideje:
Ápr. 22-23-24-25
Máj. 4-5-11-12
Máj. 13-14-15-16
Pizza Accademia tanműhely
Budapest X. ker. Kazah u. 8.
Bejárat a Balzano Food melletti épületben.
Ingyenes parkolási lehetőség van a környező utcákban. Megközelíthető 68-as, 85-ös, 117-es és 270-es busszal.
Pizzasütő tanfolyamainkon…
A tanfolyamok szuperintenzív felépítése miatt 5X gyorsabban el tudod végezni, mint egy 6 hónapos intenzív szakács képzést.
A tanfolyamok újszerű, gyakorlatorientált rendszere miatt nem kell hosszú hónapokig unalmas órákra járnod, hat hét alatt elsajátíthatsz mindent.
Ha előre befizeted a tanfolyamot, akkor a piaci árakhoz képest jóval olcsóbban jössz ki, mint más szakács képzésekkel. Ja, és nincs külön vizsgadíj, vagy más rejtett költség. 😉
A gyakorlati órákon az alapanyag biztosítva van, neked nem kell semmit hoznod, vagy számolnod.
Képzeld el, hogy hat nap után akár már azonnal kezdhetsz is egy pizzériában, mert tanfolyamunkon akkora gyakorlatra teszel szert.
Jelentkezz a Április 25-i
csütörtöki nyílt napunkra, amit a Pizza Accademia-ban tartunk 17:00-tól!
A helyszínen részletesebb tájékoztatást kaphatsz a tanfolyamról, megkóstolhatod azt a pizza típust amely készítését elsajátíthatod.
Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd hatékonyan megtanulni ezt a szép szakmát, lehetőséged van a helyszini beíratkozásra.
Várlak szeretettel benneteket: Simon Zoltán pizzamester
További információkkal szívesen állok rendelkezésedre
Simon Zoltán pizzamester:
+36 70 616 8123
Vagy keress Facebookon: facebook.com/zoli.simon.79
olasz étterem
Budapest VIII.ker. József krt. 85.
2023 © PIZZA ACCADEMIA | B/2020/004496 számon nyilvántartott felnőttképző
Várunk Nyílt Napunkon 12:00-tól a Trattoria Veneziában!
Írd fel magadnak, a részleteket elküldtük emailben!
Hamarosan találkozunk! :-)
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.